За нас

БИОДОМ ООД

Фирма „БИОДОМ“ е основана на 4 юли 2008 г., с правна форма „Дружество с ограничена отговорност“ или накратко ООД. На 29.11.2013 г. фирмата вече е Еднолично дружество с ограничена отговорност или накратко ЕООД. Биодом ЕООД (Biodom) се занимава с предприемаческа дейност в областта на строителството, проучването, строително-монтажни и работни работи, посредническа дейност при търговията, производство, доставка и монтаж на съоръжения.

 От днешна дата ние започваме да работим за Вас и онлайн, за да достигнем до повече хора и да предложим нашите продукти, които смятаме, че ще отговорят на високите Ви очаквания. Абсолютно всички Ваши поръчки могат да бъдат изпълнени, без значение дали размерите са стандартни или не. Убедени сме, че атрактивните цени, които ви предлагаме, ще оправдаят Вашите очаквания. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, относно цени или запитвания.

Нашата мисия

Нашата мисия и онова, за което работим сте Вие, нашите клиенти. Убедени сме, че атрактивните цени, които ви предлагаме, ще оправдаят Вашите очаквания. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, относно цени или запитвания.

    Cart